| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A ještě k tomu, jak jsi tvrdila, že cokoliv cizího máme zakázané. Jak psala Štěkna, jsme svobodní lidé, kteří se sami rozhodují o tom, čemu věnují svou pozornost. Já například našla na youtube takovéto video:

http://www.youtube.com/watch?v=SOiIH2P2S3I

Rozhodně ho nevytvořili Svědkové, na konci je jasně patrné, že jde o nějakou jinou náboženskou skupinu. Nic o ní nevím, ale video mě obohatilo. Mnoho z těch podrobností o vánocích jsem vůbec něvěděla. Zarazily mě například původ baněk a svíček na vánočním stromku. O Saturnáliích jsem věděla, obětování také, ale ta symbolika... to ne.

Pokud Svědkové odmítli tvou literaturu, je to jejich věc. Možná se už s takovou setkali a neměli chuť jí věnovat pozornost. Měli úplně stejné právo ji odmítnout, jako máš ty právo odmítnout naši literaturu. Nebylo by od nich fér si to s úsměvem vzít a za rohem hodit do koše.

Pokud se já setkám s nějakým textem a po pár větách nebo odstavcích vidím, že to nemá logiku, tak to vzdám a nepokračuju. Nemá smysl věnovat čas marnému mlácení slámy, kdy z toho nevzejde jediné užitečné zrníčko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.