| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"karek šuká Boženu" je primitivní, proč předpokládáš, že škůdce musí být primitiv. Zjistit si nějaké běžné reálie není až takový um.

Kdybych chtěla, tak teď určitě dokážu běkolikrát napsat

"Ahoj Moniko,

není tak důležité, kdo jsem (a také, přiznávám, mám obavy o svoje místo) ale jsem si jista touto informací, kterou bys měla znát. Není mi jedno, jak se lidé k sobě chovají a jak spolu vycházejí.
Jak víš, tvůj Karel se zdržuje každé úterý na poradě, každou středu chodí na golf a každý čtvrtek do knihovny. Bohužel, tam nebývá. Ani tvoje kamarádka Božena nebývá na úterním aerobiku, středeční masáži a čtvrtečním filmovém klubu. Bývají totiž spolu a to na adrese Ve vilách 45....." s tím, že pravidelné zájmy domnělých aktérů pelešení by přibližně seděly a oni by tam pochopitelně nebyli pokaždé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.