To je tak, že u něj jsi a dítě Ti spadne...jak rychle se merskne...
mě spadl syn z postele a to jsem ho celou dobu přidržovala rukou...přesto se tak mrskl, že spadl z 40-50cm...jsem ho zbrzdila tím, že jsem ho pořád jednou rukou držela,ale neudržela....
myslím, že zbytečně odsuzuješ...když tu situaci nevidíš a nemáš takový hýbavý dítko.
Kolega stál u přebalováku...vyndal plenu...zasekla se mu krabička na ubrousky...šáhnul na ní oběma rukama a v tu chvíli se syn otočila byl na zemi... (takto nám to vyprávěl a jelikož to je pečlivý a zodpovědný člověk věřím mu)
Ano něměl z něj dávat ani jednu ruku....,ale ruku na srdce kdo to občas neudělal, že jednou rukou to mimčo na chvilku pustil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.