Ann, po porodu mě taky strašlivě bolely asi právě ty karpální tunely - nejhorší to bylo v noci (to jsem zvedala malýho a vážně mi tekly mi slzy bolestí) a taky po ránu - nicméně odeznělo to samo cca do půl roka do 3/4 roku? Možná by to bylo odeznělo i dřív, ale bydleji jsem tenkrát ve 3.p bez výtahu a já dolu i nahoru tahala kočár i s prckem...
Blahořečila jsem pak sama sobě za výběr trojkolky od Jané - při změně směru jsem nemusela tlačit na rukojeť kočárku a nadzvedávat přední kolečka (to byl přesně pohyb, který mě strašně bolel).
Já tedy nikam nešla ... byl zrovna podzim - zima, takže jsem nechtěla s miminem čekat v nachrchlané čekárně...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.