Kdo bude platit za mé dítě? To bude snad společné dítě. A nebyla jsem zvyklá, že partneři platili za domácnost víc, ale dělili jsme se většinou napůl. Takhle platím všechno sama. Tak jsem to myslela.
Moje 4+kk je prostorově hodně velké. Já se opravdu divím, že všechny zajímá jen tohle.
Jaano, ne, já to dítě určitě rozhodně nechci hned.
Maugho, ale jeho manželka má taky přítele a to celou tu dobu, tudíž déle než on. Má si taky dát mokrý hadr na hlavu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.