Přidat odpověď
osobně bych dala děti do školky do města, i vzhledem k tomu, že píšeš, že je kvalitnější.
aby děti nevyzvedával někdo starší..
píšeš, že starší jsou 4 - už jí ale bude za chvíli pět ne? když píšeš o škole příštím rokem... kolik je mladší? 3? nestačilo by jim třeba, že budou spolu ve třídě?
jinak moje prostřední chodí do školky na menším městě.. a loni byla ve třídě.. a zbylo jich jen as 8 - bylo tam hodně odkladových a odešly do školy, takže dostala nejen nové pí učky ale i skorem 20 nových spolužáčků - přesto, že má ADHD a AS a změny zvládá velice špatně a ve školce moc nepobývá, ale na toto - nový kolektiv si zvykla dobře - pí učky jsou super.. a děti - no to se odvíjí od těch pí uček..
příští rok nevím co ji čeká, měla jít do školy, musela jsem jí ale kvůli ADHD a AS dát odklad, takže většina dětí zase odejde a zbyde jen pár a ani pí učky neví, jestli ony budou tuto třídu mít a jen k tomu dostanou další děti, nebo jestli zase proběhne kompletní změna. myslím, že ta pětiletá by to měla pochopit - vysvětlila bych jí to a přes léto na to připravila a mladší to bude podle mě jedno.
Předchozí