já žiju jako zakladatelka už 5 let a svého manžela opustit nechci. Jenže z nedostatku partnerského sexu mám deprese a připadám si hnusna a nechtěná a žádná masturbace mi v tom fakt nepomůže (masturbuju jako blázen). Asi bych si nejradši pořídila ženatého milence, jenže nejsem žádná svůdnice a není to zas až tak jednoduché vůbec někoho sehnat. Pokud má někdo velké libido (a já ho rozhodně mám) a po letech uspokojivého vztahu najednou partner úplně obrátí, není to opravdu lehká situace. Naše frekvence je tak 1-2 za měsíc a to je nám oběma přes 30. Kdekteří důchodci jsou na tom líp. A to nám v tom objektivně nebrání žádné nemoci či něco podobného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.