| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Náhodou jsem sem nakoukla a ejhle, on je tu odkaz. No jo, ale je to psaní někoho, kdo sice napíše něco, ale nemá pro to vysvětlení, které by jaksi objasňovalo Boží podstatu. Takže když napíšu článek s nějakým mým názorem a pověsím ho na net, taky to někdo může brát jako pravdu, ale pravda to vůbec nemusí být, že jo.
Takže by mě opravdu zajímalo vysvětlení a pochopení Boží podstaty ve vašem pojetí. Když jsem četla to, co zde napsala Tabitha, je to vysvětlení logické. To, že láska je vztah, je přece jasné i dětem. To, že je Bůh láska, je taky vcelku jasná věc. Tedy potom opravdu musí Bůh být i vztahem. Vztahem někoho s někým. A pokud je dokonalý a dokonalý vždy byl, byl dokonalý vždy i Jeho vztah. I když ještě nebyl stvořen svět. Svět a lidi přece Bůh ke své dokonalosti nepotřebuje. tedy si opravdu musí se svým vztahem vystačit sám se sebou. Pokud nesouhlasíte, vysvětlete prosím proč. Nestačí v tomto případě odkaz na jakýsi článek, který jen tvrdí opak, aniž by podal vysvětlení. Co jsem četla od Tabithy, nutí člověka k přemýšlení. Nějak mi všechno do sebe logicky zapadá. Aniž bych děti v této věci dřív nějak cíleně poučovala - dokonce sama jsem neměla jasný názor (tedy nebyly mnou ovlivněné), po přečtení Tabithy příspěvků jsem jim položila pár otázek. A kupodivu jejich odpovědi po chvíli přemýšlení byly shodné s tím, co tu Tabitha napsala. Tedy jak je vidět, neodporuje to lidskému pochopení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.