Přidat odpověď
jestli nemáš velká prsa, stačí do porodky i napotom sportovní podprda - tzv. lambada.
já měla před prvním porodem prsa 70B
já si koupila bavlněnou, aby šla vyvařovat - ale použila jsem ji všehovšudy snad jen v té porodnici a pak ještě párkrát - za prvé se mi strašně nelíbila - ač jsem se snažila vybrat pěknou, za druhé mi dělala ošklivé poprsí a za třetí po vyvaření povolily gumičky, takže mi nedržela dobře...
Koupila jsem si asi 4 lambady, na začátek byly super. Kdy jsem přestala plně kojit, koupila jsem si od trioly moc pěknou, s kosticema a plnými košíčky a používala ji po zbytek kojení - pak jsem ji poslala dál, páč byla pořád nositelná...
Teď jsem 31tt a podprdu neřeším - od kamarádky jsem dostala 1 kojící-putovní od Anity, tu si beru do porodky a pak uvidím. Kdybych ji neměla, tak si koupím lambadu...
Jo a používala jsem vložky do podprdy - stačily mi. Fontána ze mne nikdy nebyla - narozdíl od kamarádky, která používala zachytávací plastové rezervoáry - to jsem u sebe fakt nezažila, kolik ona měla mlíčka - stříkalo tak, že se malý zalykal a i ten rezervoár u prsa, ze kterého nekojila, přetékal....
Předchozí