| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jj,taky si to myslím.
Ony teda některé děti jsou doopravdy náročnější než jiné, prověří rodiče mnohem nemilosrdněji.
Nechala bych mrňouse prohlédnout, jesli mu něco nechybí či nepřebývá a to mu nezpůsobuje nepohodlí.
A jinak to chce tak, jak to jde, upravit systém fungování, aby mimino nevládlo a máma měla možnost obnovit síly.
Já bych osobně začal tím, že ve 4:30 by s šéfíkem nikdo nevstal. Ať si klidně pořve atd. Máma není otrok a děti to musí vědět.
Já mám taky pěkně temperamentní a energetickou batolici, je to rozdíl oproti sourozencům, neprojde mi nic. A opravdu nejvíc vyvádí, když já jsem unavená nebo stižená negativismem, což není tak úplně zřídka.
Ale fóry s jídlem mi nedělá (tátovi jo), protože ví, že mě tím, že nepojedla, nedojme a se spaním taky moc ne (a to nezkouší ani na tátu), protože tam už vůbec není obecenstvo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.