| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A od těch 19hod večer do 4:30 ráno spí? Pokud ano, tak si říkej, že je ještě zlatej. Moje první dcera byla uspatelná někdy po deváté večer, celou noc až do patnácti měsíců vstávala po třech hodinách na kojení, definitivně tedy vstávala v půl šesté ráno. Pak si přes den dala 2x voraz na půl hodiny. Mezitím to strávila většinově pláčem a křikem, spokojené chvíle byly v menšině a nesměla jsem se od ní hnout na více než metr. Jídlo odmítala taky, ale na tom věku 11 měsíců jí zjistili výrazný nedostatek železa, což byl ten důvod nechutenství. Do měsíce se jídlo výrazně zlepšilo. Ta brečela od porodnice do roka snad kontinuálně. I teď, ve čtyřech letech, je taková umíněná, vztekavá a sveřepá, ale už je to přeci jen trochu lepší.
Tehdy jsem si říkala, že jsem asi typ na jedno dítě, ale manželovi už jsem předtím slíbila dvě. Naštěstí je mladší poněkud klidnější. ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.