| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

velice ráda bych začala u sebe, ale jak??? to tady píše každej, uklidni sebe a pak bude klidné dítě..ok..nemám hlídání, nespím a musím fungovat, manžel mi pomáhá jak to jde, ale taky musí pracovat a uživit rodinu. v sobotu jsem si byla po 2 letech sednou s kamarádkou bez děti a bylo to moc fajn, ale vůbec se mi nechtělo domů, když jsem si šla orazit u prvorozeného, tak jsem se na něho těšila a chyběl mi, ale ten malej mi vůbec nechybí a fakt jdu zpět domu z odporem, že tam prostě musím. Jak tady někdo psal, ano mám to za to, neměla jsem jít do mateřství, které jsem od začátku nechtěla. Hodně těžko si k malému hledám citovou cestu a užírám psychicky sama sebe, je to na palici, starat se o někoho, když tam není ta bezmezná láska, doufám, že čím poroste a začne mluvit,tak ta láska přijde~7~
Ráda bych se hodila do pohody, ale to bych potřebovala tak měsíc bez děti ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.