| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Markéto,
děkuji za názor a máš pravdu moje venčení je opravdu jako šafránu, je to ale taky bohužel tím, že jsem se často stěhovala a přicházela tak o kamarádky a nejsem zrovna extrovert co jsi najde kamarádku na počkání, neumím náhodně na ulici nebo na dětském hřišti oslovit maminku zda se se mnou bude kamarádit ~7~, ted jsem si ve školce našla novou zatím známou a doufám, že mě bude tahat ven častěji. Manžel mě pořád někam posílá at si jdu odfrknout, ale další věc jsou peníze, nemůžem si dovolit chodit do kina nebo na večeři a když už jo, tak bychom chtěli s manželem jít spolu a trochu si užít taky té romantiky bez děti, ale není nikdo kdo by pohlídal.
a to s tou aférou v létě ,manžel opravdu přehnal, hodně jsme se pohádaly a do dnes mě to žere, že si na mě poslal celou rodinu, on to zdůvodnuje tak, že byl bezradný a nevěděl co se se mnou děje, hlídal mimino poprvé, (můj prvorozený není jeho). chtěla jsem aby poznal jaké to je celou noc nespat a chovat, ale on to vyřešil opravdu jako chlap ~a~, pozval ségru a ta celou noc chovala a nadávala na mě jak jsem si to mohla dovolit. Od té doby jsou naše rodinné vztahy napjaté a mě to velice mrzí, jelikož do té doby jsem se švagrovou měla super vztah. Ona totiž měla před lety předčasně narozené díte ve 24.týdnu, vše zvládla a je to prostě světice, tak nechápe, že někdo má problém se zdravím miminkem. Manžel se od té doby víc pomáha, když je nejhůř tak se v noci střídáme u malýho, jednu noc já druhou noc, ale je pravda, že když bych chtěla na pár dní od mimina oddych, tak to fakt ne!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.