Ach jo. To je téma pro mě jak dělané. Mám dvě děti školního věku, kluka a holku, je mi čerstvých třiatřicet a hrozně moc toužím po dalším dítěti.... Teda jenom srdcem, rozumem nee. S dětmi jsem byla osm let doma, teď mám dobře placenou práci blízko baráku, navíc jsem těžký migrenik a nejsem schopna fungovat bez léků. Můj manžel by třetí taky strašně moc chtěl. Navíc jsme dostavili dům a ještě jeden volný pokoj máme... Ale já vím, že to kvůli výše uvedenému nejde a mám z toho smíšené pocity....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.