S druhou dcerou jsem odcházela a byla jsem ráda "že je to za mnou". Sice jsem si občas pomyslela, jaké by to bylo rodit potřetí (druhý porod byl za odměnu), no netrvalo dlouho a splnilo se mi to. Druhá s třetím jsou dva roky od sebe. Teď už vím zcela jistě že stačilo a nikdy více ;)
Ono to těhotenství (odhlédnuto od jistých potíží) je krásné, pocit že přivedu na svět dalšího človíčka taky, hormony pumpují pocit štěstí, ale pak přijde vystřízlivění v podobě probdělých nocí, stresových situací atd. Takže pro mě tři a dost ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.