Svynko, nevím kolik ti je, ale nemyslím si to, toto je fakt individuální. Já mám 39, mám dvě malé děti a třetí jsem moc chtěla, nemám naprosto pochyby že bych to zvládla, vůbec se necítím na nějakém konci svých sil :)) Bohužel nějak se nedařilo a mezitím se manžel rozhodl že už ho život s rodinou nebaví a odešel za štěstím jinam :(. Tak teď už ani není s kým :( Život se přetočil jinak a já už mám bohužel asi navždy odrozeno, a toto zůstane bolavou ránou zamčenou hluboko v mém srdci. Nezbývá než mít radost z životních pozitiv, že mám dvě krásné a zdravé děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.