Přidat odpověď
nenazvala bych se anorektičkou - nicméně s příjmem potravy bujuji už cca od svých 20 let (dnes je mi 33), prostě pořád mám panickou hrůzu, že budu tlustá. Tak cca 5 let (takže tak cca 20 - 25) jsem fakt jedla hrozně málo - lépe řečeno skoro nejedla a menses jsem prostě přestala mít - do té doby jsem měla MS pravidelně. V těch 25 jsem si uvědomila, že bych asi jednou chtěla děti a že bez MS to nepůjde a začala jsem to řešit. Když to skrátím - i když jsem přibrala na celkem "normální" váhu (pořád jsem štíhlá, ale už né hubená), tak se MS už nedostavila - následovala hormonální léčba - po roce jsem otěhotněla, po velmi rizikovém těhotenství porodila o měsíc dříve zdravého chlapečka 1920 g, potom mi za se nenaskočila MS sama a po třech letech jsem zase podstoupila hormonální léčbu a otěhotněla - opšt velmi rizikové těhu a porod o dva měsíce před termínem - zdravá holčička 1320g. Sama bez prášků opět nemenstruuji. Nikdy nebyla u mně prokázána souvislost mezi váhou a těmihle problémy, ale . . . - stále si říkám, že do těch 20, než jsem začala "blbnout" s váhou jsem měla MS normálně.. .
Předchozí