Přidat odpověď
Já už nevím co dělám blbě - zase se mi nepovedl.
Musím vařit bezlepkově, už jsem toho hromadu nakoupila a hromadu pokazila. Nejvic me ale stve chleba, ktery se mi nedari. Jednak je to zaklad na snidaně, večeře a druhak to stojí strašné peníze. Mám obyčejnou pekárnu z Tesca, nemá bezlepkový program, ale někde jsem četla, že stačí program "rychlý", ale ani rychle ani pomalu se mi to nepovedlo.
Zkousela jsem z Mantlerky a ted jsem vyhodila dalši z Jizerky. Ten poslední jsem dělala podle tohoto receptu http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3690, podle prispevku pod recepty se to kazdemu povede....ja nevim co delam spatne.
Povedl se mi akorat z hotove smesi Rustikal, ale ne vzdy ho sezenu.
Ted jsem delala jeste babovku, zatim chladne, ale uz pri vyrobe to byl des bes, testo lepilo...
Delam neco spatne, nebo je to "vlastnost" bezlepkoveho peciva?
Prosim pridejte kdzytak svoje zkusenosti a rady, uvitam kazdou....
Diky moc.
Předchozí