Já jsem měla se všema pakárnama problém právě v tom hnětení. Ona se v ní tahle mouka totiž moc špatně rozmíchává. Já jsem těm metlám musela pomáhat normální lžící a chleba pak byl jak brousek. A když není pořádně vypracovaná, tak ti nemůže ani pořádně vykynout. Do jednoho srnčího hřbetu to udělej tak max ze třetiny. Já mám koupené takové ty teflonové hranaté formy. Chleba je krásně vypečený a má jedinou vadu, že jakmile ho vyndám z trouby, tak jsme schopni ho půlku sníst ještě vřelý. Troubu dávám tak na 180-200st. Před vyndáním z trouby zkusím špejlí, jestli je celý propečený. Můžeš klidně i horkovzduch, já ho dřív pekla i v plynové troubě a taky to šlo bez problémů. Jo a ještě si do něj klidně přidej zrníčka. Dávám slunečnici, dýni, můžeš klidně oříšky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.