Přidat odpověď
Kdyz jsi dokonce schopna psat si ukoly do diare, svedci to hodne o tve povaze. Jsi typ co ma rad organizaci, planovani, vsechno pintlich provedeny, a samo i cistotu. Naprosto te chapu, jsem taky takova. Nesnasim bordel, nesnasim kdyz nevim co budu zitra delat. Ale uz jsem zjistila, ze s detma se fakt planovat neda, a kdyz to delam, tak se strasne stresuju a pak mam pocity jako ty. Dneska rano jsem chtela cidit koupelnu, protoze to fakt potrebuje, ditko se zes...lo, ze to bylo vsude, takze jsem mela jinou napln prace a koupelna vypada jeste hur. Jenze bylo potreba vyvencit, pak obed a ted spi, takze ja odpocivam a koupelna MUSI pockat. Mela jsem vzdycky problem s manzelem, ktery bordel kritizoval, dneska ho mam na haku a jeho reci neposloucham, otupela jsem a fakt me zajima daleko vic to, jestli si na hodinku po O schupnu, protoze noci jsou narocne. Taky jsem se stala prebornici v "kopani ho...na pod koberec". Uklizim tak, aby to jakstaks vypadalo, protoze bordel mi silene vadi porad a vic uklizim jenom kdyz vim, ze prijde navsteva. Tuhle se kamoska divila, proc mame doma sero - sklopila jsem zaluzky, aby nebyla videt ta priserne spinava okna a kupy prachu na skrinkach. Jinak vse pusobilo uklizenym dojmem, protoze jsem vsude se povalucici kramy uklidila.
Předchozí