| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a ještě.. já mám ke srovnání tady holčičku - stejně starou jako tvoje - za měsíc jí budou tři.. a náš je proti ní teda normálně odpust ten výraz - "mentál" (on není ale jako kdyby to člověk porovnával),
ale ona - pleny nemá od roku a půl, sjezduje na lyžích, jezdí na kole, psolechne na slovo a mluví jak moje šestiletá

ale je to za cenu že rodiče je hrozně cepujou - mají holky od sebe 15 měsíců, tady ta mladší je právě i hodně soupeřivá a soutěživá - starší sestřička ji hooodně táhne, ale třeba to mluvení ji trápili za jídlo.. a to já prostě dělat svým dětem odmítám.

Ono za jídlo to můžeš dělat, pokud dítě apsoň opakuje.. ale náš se ani nesnaží.. takže by to stejně nebylo k ničemu.. prostě děti jsou různé, ale když je pak támhle vidíš v šesti, sedmi letech v první třídě, tak ty rozdíly, už jsou dávno smáznuté.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.