| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hmm, absolvovala jsem na podzim legraci s nikoli poezií, ale kuchařkou. Kuchařek je taky plno a nikdo se o ně nepere. S poezií to bude nejspíš ještě těžší.
A teda jednoduchý to nebylo. Neznámá autorka, dosud publikované texty žánrově vskutku velice nepříbuzné...kdo by o to stál, že~;).

Počítala jsem s vydáním vlastním nákladem, ale postrčena "..." jsem kontaktovala i několik nakladatelství.
Tak to klidně taky zkus, někde po mě chtěli přímo vyplnit formulář s informacemi o knížce, někde chtěli mnou připravený "výcuc", který ji představí. Tak jsem si udělala pokud možno reprezentativní ukázku a zkoušela to a psala a volala... a vyslechla a přečetla řádku zamítavých odpovědí. A nakonec se povedlo. Ale dostalo se mi i pomoci a rad od "..." (ona ví, ale nechci jmenovat bez souhlasu), takže jsem trošku tušila, z které strany do toho jít.

Ale vydání vlastním nákladem jsem už měla dost zmapované předtím. Můžeš si nechat udělat knížku "na klíč" - dělá to řada firem, asi nejznámější je Knihovnička.cz. Došla jsme si je obhlédnout na Knižním veletrhu, mají tam stánky.

Oslovila jsem s poptávkou i řadu různých tiskáren a sešlo se mi dost nabídek s hodně rozdílnými cenami tisku.

Korektury mi udělala "...", zlom jsem si dělala sama. Stáhla jsem si volně dostupný typografický program.
A měla jsem domluvený už i tisk a vazbu a dovoz (přivezli by mi paletu domů).
Abych dokázala potom knížku nějak distribuovat, tak jsem si zaregistrovala doménu a udělala webové stránky. A počítala jsem, že budu mít doma tu paletu knih a budu běhat s balíčky na poštu :-)

Vlastně na tom nic není, jediný zádrhel je v tom, že to není úplně levná sranda. Bývala bych si na to musela půjčit.

Nakonec je tedy vše jiné a lepší a knížku vydá nakladatelství, takže problémy s paletou knih v obýváku odpadnou. Ale šlo by to taky.

Určitě se Ti to povede ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.