| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak tohle jsem ještě neslyšela ani na hřišti poblíž centra, kde potkáváš ty maminy?

ne, nedělám to, nerozlišuji extra věci na hřiště a "mezi lidi"- prostě nekupuji tolika oblečení, protože každou sezonu dokupuji nové a na další rok to má malé, zdá se mi zbytečný mít napráskaný šatník, který nemůže využít, takhle jsem se ponaučila, když jsem nakoupila výbavu, kterou neunosila~d~ no sice neříkám, že to neudělám zas, roste mi z ní parádnice~t~

ale některé chápu- několikrát se nám stalo, že jsme neměly v plánu hřiště, ale po procházce na něj narazily a není možné se tam nezastavit~t~, jen to musí být před příchodem domů, jinak bychom vypadaly jak "špindíry"~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.