V létě to neřeším, ale v zimě jo. Ale když se mi teď dítě vyválí v blátivé kaluži, tak i když tu bundu vyperu, tak nestihne uschnout. Naštěstí jde jen o pár dní než je zase celkem sucho. Příští rok budu muset koupit víc bund, letos to už přežijeme. Loni dítko strávilo zimu v kočárku, tak nám jedna bunda stačila. Jinak podobně nervní jsem byla v začátcích chůze dcery, než jsem pochopila, že se stejně vyválí ať má na sobě, co chce a aby ven do města chodila v teplákách se mi taky příčilo. Pak jsem naštěstí brzy pochopila, že oblečení se vypere a špinavé dítko umyje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.