Přidat odpověď
Taky neznám nikoho, kdo by se choval dle popisu....
Znám naopak spoustu těch, co by dítěti nedali tepláky, ale na druhou stranu neřeší zašpiněnost.
To já neumím. Nedokážu poslat dítě do školy v teplákách, aby se mu ostatní děti nesmály. A kalhot, které by dětem sedly, mám vždy méně než tepláků, ať už nakupuju kdekoliv. Takže na činnosti, kde hrozí zašpinění, dávám raději tepláky, kterých mám více a mohu je kdykoliv vyměnit...
Stejně tak s triky......do školy dávám lepší, na doma nechávám horší, protože doma prostě hrozí víc činností, které triko dokáží vyřadit z činnosti....nejde jen o fleky, ale často o různá natržení, nastřižení, rozpárání...prostě něco, co vyžaduje zásah jehlou...
Je mi úplně jedno, že to většina lidí kolem mě dělá jinak, ale já to mám v sobě zakódované takhle a vadí mi, když mi někdo dává najevo, že tento můj způsob je něco míň než ten jejich, že chodinky děti, že se musí převlékat, že je to přeci jenom oblečení, tak o co jde...
Mně o to oblečení jde, některé mám radši a je mi líto, když se zničí....takže ne že bych dítěti zakazovala si hrát, ale pokud hrozí větší pravděpodobnost zničení, tak takové oblečení dítěti nedám....rozhodně mi není jedno, co dítě zašpní nebo zničí...
Předchozí