Holky ještě se chci optat, pokud bylo to crp po třech dnech obtíží "jen" těch 24 a dodnes jsem bez teplot, můžu dostat zápal plic? Začínám nějak kašlat a dost mě to znervózňuje, po 3,5 dnech užívání antibiotik? To by se mělo zlepšovat a né zhoršovat, co? Bože jsem na nervy, tak stejně to bylo u těch streptokoků beta hemolytických a stafylokoků, tak mám strach, aby mě z toho nekleplo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.