breb, dík za recenzi - jsem si říkala, že bych šla... Já totiž, jako správná jihočeška, miluju Slunce, seno... ono totiž tam u nás na vesnici je to přesně tak, jako v té trilogii - jako vážně - je to nemlich to samý! A vůbec se za to nestydím....! Partičku třeba vůbec nedávám - trapností se mi ježí chlupy po těle, ale Slunce, seno, to je pro mě opravdu pochopitelný humor...
Zas ale třeba Kameňák už je pro mě přes čáru a kupodivu nemusím ani Troškovy pohádky....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.