Já asi ne, má dítě stejného věku. Rozhodně bych to nezvládla já, jsem matka kvočna (vydržím max den a noc) :o) Babička by to zvládla určitě dobře - jen zírám na komentáře typu: "kolik je BABCE, aby ho dohonila". Mojí mamce je přes 60 a rozhodně by to zvládla. Ale u synka bych si to nedovedla odhadnout. Moje mamka a můj taťka jsou jediní lidé, u kterých je (kromě mě) upřímně rád nejen ve dne, ale i v noci, ale takhle dlouhou dobu nevím. U nás je navíc situace (finanční i zdravotní) jiná, tak těžko radit... Nakonec je to stejně jen na tobě, jak to rozhodneš - ty nejlíp víš, jak to mohou jednotliví členové zvládnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.