No ono to bylo o to úžasnější, že jsem v té době už pracovala - nějak jsem s tím nepospíchala - a všichni mě znali... a dr. si nejdřív myslel, že jsem asi po porodu nebo co - ordinoval to asistentkám po telefonu - a ty mi píchli něco na stahování dělohy...překvapivě se nic nedělo. Jen mě co hodinu volali porodní asistentky k nám na odd., jestli ještě žiju... hlavně jsem tehdy myslela, že se propadnu hanbou...zvlášť, když jsem šla ráno po noční na kontrolu a dr.už tam byl a já mu to musela vysvětlit z očí do očí...no měl z toho děsnou prču...že prej blbější den jsem si vybrat nemohla...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.