| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, tak to fakt nevím...Do této situace jsem se dostala po 5ti letech doma, hned jsem nastoupila do práce, práce to byla dá se říci snadná-jednoduše ne tak časově náročná, přesto to byla tak obrovská změna v našem životě, že jsme se v tom plácali všichni a jak už jsem si předtím připadala taková nějaká znuděná, najednou jsem zjistila, o co vše jsem přišla-zjistila jsem to nejen já, ale i manžel, vlastně i děti (ty jsem utěšovala, že už za chvíli zase budu jen doma). Manžel, kterého už jsem dlouho přemlouvala na 3.tí miminko, se mu přestal bránit, když viděl, že je vše vzhůru nohama.....Pracovala jsem tehdy velmi krátce (3 měsíce, nic na dýl jsem nesehnala a stejně jsem hned ten 1. pracovní měsíc otěhotněla) a to všechno okolo mateřství jsem si užila s novou chutí do života. Je pravda, že teď už mi to zase leze na mozek, jenže mě to za chvilku čeká znovu a děsí mě to, uteklo to vše hrozně rychle, vlastně budu doma už 9 let a nedokážu si to představit, že tato hezká etapa v mém životě skončí, ale nelze to asi odkládat do nekonečna, jednou změna prostě musí přijít...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.