Přidat odpověď
Preji hezky den,
odjezdime n arok a pul do Australie. Brisbane ci Gold Coast. Prosim prosim napiste mi nekdo na email: katerina.mosovska@centrum.cz potrebuji jakoukoliv informaci o studiu deti v Australii. pojedeme s manzelem na depandent viza.Ja student, manzel muze pracovat na pul uvazku, ja take... Mame 2 deti 6, 8 let. Musi chodit do skoly- povinna dochazka. Agentura, ktera nabizi skolu pro me nam hleda i skolu pro deti... Pro me je levna, teda cena s kterou pocitame, ale za deti si rekla 11.500/ rok /dite... Coz je samozremne silena cena , kdyz to musime zaplatit za 2 deti... Prosim prosim, je nekdo, kdo by mi mohl rici kolik stoji pro deti, kteri jedou na depandat viza s rodici do australie skoly?? Chci aby tam chodily do skoly!!!
Treba nas chce ceska agentura natlacit do drahe soukrome skoly!!! Tvrdi mi, ze je to statni a ze to jsou podminky pro zahranicni studenty... Ale me deti nemaji studentska viza!! Je mozne, ze se tam nekdo zeptate treba reditele skol?? ci kontakt na nejake skoly v Gold Coast, ktere maji normalni ceny?? Jak to udelat?
Dekuji za pomoc, vazim si kazde rady, poslete prosim kdyztak na mail. Dekuji. Katerina Smejcova
Předchozí