To jsem neslyšela, ale je fakt, že dcera mé kamarádky, celkem velké (a těžké) děťátko chodila hodně brzo a zvládala brzo běhat po lese se svou starší sestrou a kamarády. To jí byl rok a půl. Kamarádka byla ráda, že se tak brzo zbavila kočárku. A ve 2 letech jí ortoped nařídil výhradně vozit v kočárku, protože malé se nožky křivily do O, neunesly tu zátěž. Takže asi pohyb jo, ale nepřehánět to a ten kočár/nosítko s sebou mít (připomínám si to pokaždé když moje skoro dvouleté, těžké a nerado chodící děťátko ke mně zvedá ruce, abych ji nesla).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.