Dobrý den ... mám malou holčičku a pamatuju si to jako malá - píchání ucha, moje noční můra. Jednou nám paní poradila natrhat lístky obyčejného zeleného skalního netřesku, vzít lis na česnek, a vylisovat, aby toho bylo na lžičku. Potom nakapat do ucha a nechat působit cca 5 minut. Od té doby mi ucho nepíchali. Poradila jsem to pak známé, která měla holčičku a píchaní ucha u nich bylo dost časté, moc jim to pomohlo. Vím, že se do zdá neuvěřitelné, ale určitě za zkoušku nic nedáte. Hezký den Veronika Zm.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.