| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo Monty, jak já to znám, jenže já jsem stejná, muž taky a on to podědil na druhou. Neustále odpoledne volá spolužákům, co je za úkol a zhruba tak v 8:05 mi obden zavolá, co zapomněl a já to pro to jedu domů a vezu do školy, takže se počet zapomenutí eliminoval a poznámky, natož důtka nejsou. Ale jen díky mému pochopení, vhodné práci a obětavosti. Učitelka o tom ví a už mi několikrát řekla, že mě obdivuje a oba nás má tak ráda :-) Trestat nemá cenu, nemůžu, on se strašně dobře učí a doma mi pomáhá, na něj se nejde zlobit, už jsem rezignovala. Večer zkontroluju batoh, přidám, co chybí, prohledám úplně všechno, ráno dovezu zbytek a pak se jen modlím ~t~
Je mi jasný, že každý nemůže jezdit do školy se zapomenutými věcmi,ale zavolat spolužákům, tedy těm spolehlivým by mohl, ne? A ty odměny, to je dobrý nápad, u nás je cestování velká motivace, jak začnu mluvit o Paříži a Transylvánii, okamžitě ví, kde má lístek z družiny :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.