| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Katko,
jenže on to řeší tak, že se mne zeptá, jestli u sebe čistě náhodou nemám rezervní ponožky.
Že by se vrátil do třídy? Zeptal se školníka, jestli tam někdo ještě je nebo jestli by mu nepůjčil klíče? Ani nápad.
Nedávno ztratil klíč od šatny, měl na tom klíči i čip na obědy. Volám do školy a zjišťuju, jak se dá zařídit náhradní. Tam mi řekli, ať se nejdřív zeptáme vrátnýho, že ty nalezený věci se nosí tam. Ráno říkám synovi - prosím tě zeptej se v té vrátnici, jestli ten klíč někdo nenašel, jinak ty nový budeš platit ze svýho.
Odpoledne jdu pro jistotu do školy a ptám se SAMA vrátnýho.
"Neptal se tu můj syn na ztracený klíče?"
"Ne."
"A nenašel někdo klíče?"
"Našel, byl u nich čip, tak jsem je dal vedoucí školní jídelny."
Já jak ta slepička v pohádce jdu do kanceláře vedoucí školní jídelny a ptám se, jestli náhodou nemá klíč a čip... měla, už s lístečkem, komu patří, takže na mne jen bafla: "JMÉNO!"
Přebírám klíče a dozvídám se, že si chlapec nepřišel pro náhradní lístek na oběd.
Pak hovořím se synem, proč si pro něj nedošel.
"To se dělá?" zeptá se překvapeně. "O týhle možnosti jsem vůbec nevěděl."
Za čtyři roky, co je ve škole, a co neustále někde hledá a zapomíná čip on NEVÍ, že se chodí pro náhradní lístky.
A takhle je to prostě SE VŠÍM.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.