Přidat odpověď
Ahoj, zrovna jsem vyprala a vysušila Lodgera, který právě dosloužil druhému dítěti(14 měs)...Asi takhle... je to krásné a určitě veeeeelice praktická věc, kterou jsem milovala u prvního dítěte, jež bylo kočárkové a i s Lodgerem na suché zipy stále krásně upravené v kočárku dítě....Takže s prvním děckem super!!!!Ejhle, narodila se druhá dcerunka, v prosinci loňského roku...Do dubna dalšího roku, tzn. jí bylo 4 měsíce, jsem ho stále chválila, kudy jsem chodila, úžasné na něm je, zjm. u miminek, jsou li zimní, jak se jim i stáhne kolem hlavičky a je to krásně zahřívá, no prostě, mimino z něj bylo vždy jak buchta, vytažená z trouby :o)), teploučká...Pak mimino začalo se o svět zajímat...naštěstí bylo už jaro, léto, čili bezfusaková období a pak přišel podzim a jí byl skoro rok...udržet fusak v jakžtakž zapnutém stavu, pokud nespala, nešlo, rozkopala to okamžitě a střelhbitě, celou zimu jsem toužebně koukala po Emitexu u jiných matek, ale zařekla jsem se, že další fusak nekoupím, Lodger byl už tenkrát drahý jak sviň...A dneska jsem ho už vzteky sbalila a šmytec, bude se prodávat a to dítě, zcela nekompatilní s kočárem a fusakem dostane na zbytek zimy deku...stejně v tom kočáru není....Takže tak...Krásnej, praktickej, vlastně k němu nemám jedinou výtku, jen k dceři :o)))Ten fusak za to nemohl...:o))Pro hodné a klidné děti, co mají rády jízdu v kočárku je to podle mě výhra....Pro dítě opačné je to trest - pro matku :o))Štastnou volbu :o))P.S....myslím, že cca dvouleták už se do něj komplet nevleze...max použití jako teplá deka se suchým zipem...ale my máme velké děti...kant..
Předchozí