Bin - v tomhle máš pravdu, vůbec mne to v souvislosti s tématem nenapadlo.
že znám muže, kde matky prostě "sbohem a šáteček". Já konkrétně dva. A jeden z nich vychovával - holky - 3 a 5 let. Tenkrát jsem to velice oceňovala a obecně oceňuji dosud. Už má vnoučata, holky mají naprosto normální vztahy... ale je fakt, že už tenkrát jsme to jako v okolí věděli a fakt cenili. Pomáhali kravinama... je to děsně let, buchty, guláš, prádlo, ale pokec holky nikdy nepotřebovaly...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.