| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to není podstatné, kolik naši synové, (my máme prcky, ale geneticky nemají předpoklad měřit 2 metry)

Zkoumala lékařka nebo ptala se na vzrůst prarodičů? Jak vysocí jste vy?

Jinak já jsem měřila ve 12-ti - před mnoha roky 162 cm a byla jsem nejvyšší holka ze třídy z 20-ti. Nikdo mne nikam nehnal, ale taky jsme netušili, že to je konec mého růstového vývoje do výšky :-))~t~

Moji rodiče a prarodiče mívali od 155-175 cm max, dědeček tedy 185 na výšku. Tak asi těžko budu vysoká.
Synové jsou spíš malí ve srovnání se spolužáky (šli do školy v termínu, spolužáci bývají o rok starší a i manžel prostě do výšky vyspěl později než ve 12-14-ti letech).

Pokud lékařka neřešila tyhle otázky... tak se neboj, prostě jen má genetické předpoklady a vyspívá rychleji.

A i kdyby je řešila, jde spíš podle mého o růstový spurt. Ale doktor nejsem, jen to vídám kolem.. ty nohy 43-47 :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.