Mám děti 15 a 12 a další bych rozhodně nechtěla. Ne z materiálních důvodů,ale protože už by se mi prostě nechtělo znovu všechno podřídit prckovi. Teď už zase získávám postupně svobodu a znovu se uvázat na 24 hodin k miminu by mi přišlo strašné. Teď už by mi dělalo problém i to noční vstávání. Stačí jeden mejdan a já to pak týden doháním a mít to denně,tak mě asi klepne.
Mám spoustu kamarádek,které to mají úplně stejně. Už prostě mají svůj program a znovu si komplikovat život miminem nechtějí. Takže za mě už ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.