| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tady máš
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37483430&tab=2

zrovna jsem kupovala synovi k svátku
koupila jsem taky ty kids, budou mu tři, už doma máme 4x balení po 40ks těch malých - to sem koupila levně za 99 jedno balení ve výprodeji před vánoci ale je to i s výplněma

a pak dcerka dostla ten růžový hrad.. kids.. k narozeninám od švagrovém

ten odkaz, co ti posílám jsem měla vytipované, ale nakonec jsem koupila i s výplněmi - to balení 150 ks - protože oni teda výplně používají hodně, staví z toho garáže s heliportem pro autíčka, lodičky, motorky a vrtulníky z lega.. a mě teda osobně přijde, že to i mnohem lépe drží s těma výplněma...

bohužel ty tyčky bezbarvé nejsou.. ty jsou právě v té sadě co dostala dcerka a v té co jsem nakonec koupila...

ale na narozeniny se chystám na tu sadu, co sem ti poslala odkaz.. jen tyčky a kuličky

já koupila nakonec tudle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37485079&tab=1

stála mě 860 i s poštou, teď mají dohromad 36+48 tyček a už z toho jdou postavit moc hezké věci a hlavně se už dva mladší netahají o tyčky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.