| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

děti mám tři a každé je jiné

nejstarší spal u babičky poprvé asi v 1,5 roce, a to když jsem ho odstavovala, jinak ho hlídali docela často, pracovala jsem celou RD, takže běžně pár hodin přes den mi ho hlídali, byl na ně zvyklý a ještě na jednu tetu - ostatní lidi by byli problém

prostřední holčička, poprvé spala u mých rodičů ve 3,5 - když jsem byla v porodnici s nejmladším - ona má ADHD a AS hlídání byl dost problém, teď je jí šest a bere pár lidí - moji mamku - nejlépe, když je tam ale u nich sama, jak tam je mladší bráška, nebo oba bráchové tak je to velký problém... nemá babičku jen pro sebe a je tam nespokojená, trápí se i ostatní..jak je tam sama.. tak je spokojená, občas tam jede, že chce na dva až tři dny, když jsou třeba kluci nemocní a ona nesmí do školky

nejmladší byl poprvé přes noc u mé mamky loni v červenci to mu byly 2 a 1 měsíc..
dali to dobře.. jednak tam měl sourozence.. jinak párkrát kolem toho druhého roku hlídání celé proplakal, i přesto, že ho hlídala kamarádka se synkem, které vídá skoro denně.. a tak ho dávám hlídat opravdu, když není jiné východisko, případně ho hlídá manžel nebo nejstarší syn 10,5 - na ty je zvyklý.. jeden čas po tom druhém roce hodně tíhly k holčičkám od sousedky kamarádky.. tak občas ho hlídaly společně se synem, ale toho teď nějak pustilo.
Když ho někdo hlídá a přijdu, tak je většinou spokojený, ještě tak před měsícem se ke mně ani nehnal mě vítat.. ale poslední měsíc je takový.. umazlený, hned ke mně letí a drží mě a už nechce pustit.. po návratu.. možná je to tím, že je po těžkém zápalu plic a hodně jsme si oba "užili"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.