| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Individuální.

Já si nepamatuji, že bych strádala tak dlouho a co si vybavím, když spočítám třeba rizikové těhotenství, pobyt v nemocnici, atd.. tak tak půlrok to vcelku asi vydalo.

Byla mi velmi příjemná manželova blízkost /jezdil za mnou každý den/, ale sex byl asi to poslední, co nás oba zajímalo.... zdraví dětí, to nás pustí domů atd..

Takže krom tohohle násilného celibátu, který nebyl vnímán snad ani jako celibát si nevybavuji... a to si myslím, že sex je pro mne důležitý, jen se to blbě hodnotí, prostě tak od 17-ti let jsem vždycky s někým byla, žila, občas měla sex anebo neměla... ale asi to netrvalo to NEMĚLA tak dlouho, abych tomu věnovala pozornost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.