Fyzicky je to hezký chlap. Nevadí mi dotýkat se ho. Co mi vadilo? Asi nejvíc nedostatek jakéhokoliv jiného fyzického kontaktu než při sexu. Nikdy mě nehladí, nikdy mě nelíbá a nikdy se ke mně jenom tak netulí - při sexu (nelíbá mě a nehladí vlastně nikdy). Někdy mi to připadá jak regulérní spartakiáda. Pusu si jinak dáme, občas mě vezme i za ruku (když mi ho podle jeho názoru hodně sluší). Předehru v podstatě neprovozujeme.
Když se mě dotýká on, je to složitější... Stydím se to skoro napsat, ale při sexu jsem v podstatě spíš ve stavu, že to "vydržím".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.