| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Oslovuju hlavně matky, které chodí do práce a mají malé děti. A především ty, které nemají žádné uklízečky, nabíječky a jiné ečky.
Co všechno dokážete zvládnout a co byste zvládnout chtěly a absolutně na to nemáte čas ? Někdy když si přečtu místní příspěvky typu:( hele já pracuju od narození mého dítěte a stejně zvládnu 3x týdně cvičit a mám vždycky gelový nehty a každý ráno se namaluju a chodím ke kadeřníkovi, na kosmetiku apod. A při dětech jsem vystudovala dvě vysoký školy, založila čtyři e-shopy a zvládám pracovat s batoletem v náručí apod. apod. ), Často při četbě těchto příspěvků dostanu lehčí stihoman a přemýšlím o pořízení záložní osobnosti, která by se vzdělávala v cizích jazycích, nechala si jednou do týdne vyčistit pleť, chodila do sauny, studovala další vysokou školu a makala na svých gelových nehtech a celuloitidních bocháncích. Zároveň by tato moje záložní osobnost studovala módní trendy. Nikdy, ale opravdu nikdy by si nevzala baťůžek do města a po večerech by se učila šít, aby si ušila zcela originální modely. Večer by se potom sešla se svými přítelkyněmi, aby jim ukázala svojí novou zcela trendy kabelku a zasvěceně by hovořila o surrealistických umělcích zatímco by si na vernisáži prohlížela několik uměleckých děl.

No nic. Můj dnešní den vypadal takto:
6 hodin vstávám, umeju si hlavu, nasnídám se, narvu věci do kabelky, pomazlím děti, dám dětem snídani, donutím je vyčistit si zuby a předám je tomu, kdo je odvede do školky.

Práce 7:30-16:30. V práci pauza na oběd jen mezi jedním nadechnutím

Úprk z práce za účelem objednání narozeninového dortu. Hektické shánění narozeninového dárku. S jazykem na vestě jedu domů používaje dvě tramvaje a autobus. Poklus do obchodu koupit jídlo na narozeniny. Nástup domů, strhávám ze sebe děti. Krátká tvořivá pauzička na výtvarné dílo s dětmi. Úklid barviček aspoň z toho nejhoršího. Výroba polívky a přesvědčování dětí o tom, že je fakt dobrá. Koupání dětí a krátké vyprávění si o celém dni. Donutit děti do postele, pohádka a spát. A začínám nanovo- dopisování věcí do práce, úklid bytu, příprava věcí pro děti na druhý den, příprava materiálů do práce, příprava oblečení do práce, vyžehlit ložní prádlo do školy. A teď právě teď jsem si lehla do postele a to jsem toho dost vynechala.

Tak mi řekněte, kam do toho nonšalantně vrážíte třeba výuku cizích jazyků. Jak často se setkáte s přáteli. Kdy máte čas na posezení s manželem. Co si nikdy nenecháte vzít (já kvalitně strávené chvíle s dětmi). Kdy vyrábíte ty teplý večeře a obědy. Kdy studujete tu vysokou školu a tak.

Co se vlastně reálně dá stihnout a co ne ? A co byste stíhat fakt chtěly a opravdu to nejde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.