tak hele - klídek. já jsem třeba zjistila, že všechny mnou obdivované matky "stíhačky", které 3x týdně cvičí, stíhají kosmetiku, kadeřníka a 1-2 zaměstnání, mají nějaká "ale".....
jedna například nikdy nemluvila o tom, že její děti ze školky vyzvedává její maminka, která je u nich až do příchodu manžela domů, takže se spolu střídají o péči o děti a péči o domácnost
další obdivovaná matka časem zmínila, že jemí maminka pracuje ve školce a kupuje tam zbylé obědy za babku, které denně po práci vozí dceři do lednice (mrazáku) takže má v podstatě neustále navařeno.
u další maminky se ukázalo, že se stydí za to, že její manžel je doma s dětmi (už nevím, zda na rodičáku nebo neměl práci), tkaže vlastně všechno kromě vaření zvládá on
a nedávno jsme zjistila, že jsem mezi kamarádkami snad jediná, kdo nemá a nikdy neměl paní na úklid, chůvu ani nikoho podobného. máme jen "pána na okna", který byl loni nahrazen mými dětmi
a ty ostatní prostě nestíhaly stejně jako já a o práci se dělily se svými partnery a později dětmi. Zjišťuji, spolu se svými kamarádkami, že to 40cítce už vůbec nestíhám, ač jsou děti už samostatné jednotky a jsem pořád unavenější