Přidat odpověď
Fil, chápu tě...
Moje výhody - částečný úvazek, pracoviště hned vedle školky/školy, tj 5 minut chůze od baráku, navíc si můžu brát obědy domů ( a dvakrát týdně si je beru).
Ale - nějaké zdravotní komplikace chronického rázu plus velmi výživná "rýmička".
Takže včera večer jsme chystala věci do práce, zabalila jsem se do deky a po 10 minutách jsem se probudila, zpocená, se zimnicí - manžel mě přikryl dekou, nechal v obýváku a vzal si na starost mladší, která se v noci budí a chodí nám do ložnice. Jenže to znamenalo vstát ráno v pět, dodělat přípravu do práce, vyndat z myčky čisté nádobí, naskládat špinavé, pověsit prádlo, uklidit kuchyňskou linku...Odpoeldne jsem byla s mladší doma, tak jsme pospávala v ložnici a ten náš brouček si vedle hrála s panenkou a nechala mě. Pak jsme vyzvedly starší, trochu se prošly, doma udělala úkoly a nakonec jsme je nahnala uklidit pokojík, já mezitím uklízela koupelny. Večeře - pomazánka z vajíček a ohřátá polévka od včerejška. Manžel dorazil skoro až v devět ( dělal celotýdenní nákup), to už děti spaly.. a já se teď ukacávám, že nemám jít zase spát, ale chvíli žehlit a ještě vytřít. Doufám jen, že to bude všechno lepší, až začne svítit sluníčko, to mě strašně pozirtivně nabíjí a já se budu hrabat na zahradě.
Dárek pro starší a mojí maminku ( přijede příští týden) musím sehnat zítra, ještě netuším, co to bude. už 2 týdny se chystám vysít rajčata a další kytky na zahradu a nějak nejsou lidi.
Předchozí