| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Stiham tezce, i kdyz prace je celkem pohodova, ale v jinem meste. Deti ve skolce, pristi rok to bufe horsi, skolka a prvni trida. Krouzky a klavir. Vstavam v pet, jeste se snazim sportovat. Gelove nehty nemam, obleceni kupuju pres net, nemam cas chodit do nakupnich center. Rada bych letos na podzim zabehla maraton. Nekdy byvam nervozni, casto mam doma binec, nejhure jsou na tom pokojicky deti a nevyzehlene pradlo.
Zitra navic nebudu doma, beru nemoce kamatadce sluzbu, mam vycitky.
Zahradu jsem uz omezila, ale i tam necham dost casu.
Jsem ale od prirody lenoch, mam dar nektere veci tak trochu osidit, aby to bylo dostacujici, ale ne pintlich. To mi setri sily.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.