| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Filantropus, mám/resp. měla jsem to obdobné (jsem moment na MD a očekávám narození 2. potomka~s~) s tím rozdílem ovšem, že jsem nikdy:

- neměla nikoho, komu bych předala/odevzdala/přenechala prvorozeného (vyjma mm, který je plně zaměstnaný a vytížený a synka si začal třeba ze školky brát až tak kolem 4 a 3/4 roku...)
- neměla nikdy žádnou uklízečku atp.
- denně máme a vždycky jsme více méně měli teplé večeře (pokud si někdo vyloženě nechtěl vzít studenou, vždycky bylo v lednici mnou navařené jídlo, které se dalo ohřát), protože moje dítě prostě namazaný chleba (dodnes!!) nepozře...

- pracovala jsem od čerstvých 3 let dítěte na plný úvazek, školka 3 pr*ele daleko opačným směrem, než je cesta do práce~n~ (nejrychlejší cesta z práce do školky 45min se 3 prostředky MHD~n~~8~, sláva byla, když mm nepotřeboval auto a poslední, tedy 3. prostředek jsem za něj mohla vyměnit) a pak ještě cesta domů - to už jsem se nehnala, ono taky s prckem se jinak chodí, než když jdu sama, že... a když jsem to vzala ještě přes Alberta, tak to bylo na další hodinu - tak 10-15 min v šatně, 20 min pěšky do krámu, pak 15 min pěšky na bus, zbytek čekání na bus a cesta domů)~d~
- tím, že jsme se nedostali ani do jedné ze školek u nás v okolí, nemohlajsem ani využít vyzvedávací pomoci kamarádek, které měli dítko ve školkách u nás (ta naše byla prostě daleko - přes 2 městské části)

jo a ten dort? - to já vyrábím doma sama (v noci, kolikrát až do 2 do rána...), páč mám prostě pocit, že ty ode mne jsou nejlepší ~z~- mmch. juniorovi pořádně jiný dort než ten ode mne (příp. od mé mamky) nechutná~d~ a já to pro něj udělám s láskou a moc moc ráda!

Mě přijde, že se vlastně děsně máš, holka... že jsou na tom některé maminy ještě hůř, než ty...~5~

Já ráno jsem vstávala před šestou, abysme kolem 7-mé vycházeli a já to, s vyplazeným jazykem, stejně nestíhala na 8-mou do práce (chodila jsem tak 8:05, 8:10, to prostě nešlo stihnout, když synkova třída otevírala až v 7:30)

Si zpětně říkám, jak jsem to mohla ty 4 roky vydržet!....!!!~7~

Teď už je to těžká pohoda - synátorovi je 7,5 - školu máme 5 minut pěšky od baráku (což si fakt děsně užívám!!! a vnímám jako nebetyčný luxus obzvlášť teď, co jsem doma), navíc +- na cestě do práce... jen se 2 zastávky na metro (které bych jindy jela busem) prostě dojdou pěšky, ale není to zas tak daleko...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.