| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Reddevil - přesně - když se někdy dožaduje puštění a já nedovolím, tak taky chvilku trucuje a pak si jde něco dělat~;). Ale já teda nemám ráda, když je puštěná televize a on si u toho hraje nebo něco dělá, odbíhá apod., to se potom vždycky ptám, jestli se teda kouká, nebo si hraje a ať to tedy vypne - tak on většinou jde a vypne to...Nemám to ráda proto, že si myslím, že se pak děti hůř soustředí, dělají vlastně několik věcí najednou a nic pořádně....ale ani já sama nemám ráda TV jako kulisu při jiné práci, to si potom raději k nějakému pořadu sednu a kouknu se na něj v klidu ...ale vím, že spousta lidí to tak nemá, každý jsme jiný...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.