Lubar, díky, takováhle polopatická vysvětlení mi dají mnohem víc než povídání u doktorů, kteří nemají čas a vyjadřují se v odborných pojmech. Na druhou stranu mi bylo řečeno a pročetla jsem si na jiných diskusích, že jako vedlejší účinek těch léků může být právě únava a spavost - a to nedovedu rozlišit, prcek je taky často unavený, je to tím lékem nebo výdejem energie. Proto už k doktorům nosím lísteček s otázkami a poznámkami! Jak na mě promluvili, všechno se mi vykouřilo z hlavy..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.